Fri fragt på alle ordrer over 399 kr.

BLOG- MAMMAWEAR

Hvilken amme bh skal jeg vælge?

Julie -Mammawear

Hvilken amme bh skal jeg vælge?
Amme bh’er står på de fleste gravides liste over hvad de skal købe inden fødselen. Der er dog rigtig mange forskellige at vælge mellem. Læs lidt mere om det her.

Mocktails!

Julie -Mammawear

Mocktails!

Der er ikke noget bedre en varm og solrig dag, end at sætte sig på terrassen med en kølig drink, gerne af den type med både sugerør, isterninger og masser af frugt og pynt! Selv om man er gravid eller ammer, behøver man ikke gå ned på hyggen, så her nogle af vores favorit drinks, helt uden alkohol.

 

 

 

 

 


Hvilket ammeindlæg skal jeg vælge?

Julie -Mammawear

Hvilket ammeindlæg skal jeg vælge?
En mor bruger flere tusinde ammeindlæg i løbet af en barsel, hvilket både er en belastning for miljøet og pengepungen, men derfor sværger mange alligevel til papirsindlæg. for at gøre det nemt for sig selv. Men er det nemmeste nødvendigvis det bedste? Læs vores bedømmelse af de forskellige typer ammeindlæg her.

Sommer, sol & gravid

Julie -Mammawear

Sommer, sol & gravid
Sommeren er på vej (endelig!), her har vi samlet lidt gode råd til jer der er gravide og skal rejse på sommerferie! 

Ammekurv- tips og idéer

Julie -Mammawear

Ammekurv- tips og idéer
De fleste kommende mødre nyder at forberede babys ankomst, og de bruger gerne lang tid på at planlægge indretning og praktiske detaljer til deres baby. Der "bygges reder", pakkes sygehustaske (og pakkes gerne om igen 2-3 gange inden man er sikker på indholdet er helt optimalt), bestilles baby-prøvepakker, købes bleer, indrettes pusleplads og badeplads, fyldes op i fryser med mad og hjemmebag til barselsbesøg osv. Det mange glemmer, er at forberede til sig selv, forberede at de skal bruge mange timer i døgnet, de næste mange måneder, på at amme sit barn. Her er et par tips og gode idéer, til dig der er gravid og har lidt tid i overskud til at forberede din nye moder-tilværelse ❤
  • 1
  • 2