Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. - Levering kun 42 kr. - Sikker betaling med 3D Secure - 14 dages fuld returret
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. - Levering kun 42 kr. - Sikker betaling med 3D Secure - 14 dages fuld returret
Indkøbskurv 0

Ammekurv- tips og idéer

Amme Amning

De fleste kommende mødre nyder at forberede babys ankomst, og de bruger gerne lang tid på at planlægge indretning og praktiske detaljer til deres baby. Der "bygges reder", pakkes sygehustaske (og pakkes gerne om igen 2-3 gange inden man er sikker på indholdet er helt optimalt), bestilles baby-prøvepakker, købes bleer, indrettes pusleplads og badeplads, fyldes op i fryser med mad og hjemmebag til barselsbesøg osv. Det mange glemmer, er at forberede til sig selv, forberede at de skal bruge mange timer i døgnet, de næste mange måneder, på at amme sit barn. Her er et par tips og gode idéer, til dig der er gravid og har lidt tid i overskud til at forberede din nye moder-tilværelse ❤

Køb en amme bh inden fødselen. I dagene efter fødselen vil du være lidt øm i kroppen, når mælken løber til vil du være øm over brysterne, du kan få lidt såre brystvorter, og generelt bare følelsesmæssig og fysisk træt. Derfor skal du nemt og hurtigt kunne amme dit barn, uden at skulle sende manden ud efter en amme bh, eller skulle tage din almindelige bh af hver gang du skal amme. En god blød amme bh som denne sømløse amme bh fra Anita, er perfekt på barselsgangen. Husk ammeindlæg i uld! Om man vil bruge engangs ammeindlæg, eller vaskbare i bomuld/silke eller uld, er en smagssag. Men de dage mælken løber til, og de perioder mælkeproduktionen øger, eller hvis du skal udenfor i længere tid, er det kun ammeindlæg i uld der kan holde dine bryster varme, og forhindre brystbetændelse.

 

 Ammekurv; hvad er det? 

En ammekurv, er en kurv eller kasse, med alle de ting du skal have indenfor rækkevidde når du ammer. De første par uger, har de fleste barnets far på barsel, som kan hjælpe, og hente og støtte, men når hverdagen kalder og du sidder alene og ammer timevis hver dag, så er en ammekurv en dejlig investering. Dette kan også være en skøn barselsgave eller en gave til den kommende mor til en babyshower. Ammerkurven kan stå ved siden din favorit plads i sofaen, og tages med i dit soveværelse om natten. Her er en liste over must have og nice to have i din ammekurv:

  • Brystvortesalve, smør den på efter hver amning
  • Ammeindlæg
  • Læbepomade
  • Håndcreme (brug lige et par minutter på dig selv)
  • Et par ekstra stofbleer
  • Reservevandflaske (disse kan også med fordel placeres strategiske steder rundt i hjemmet, de fleste oplever at blive AKUT tørstig i det øjeblik de sætter sig for at amme 😄)
  • Tyggegummi/bolcher, kiks eller snacks
  • Hvis der er en storesøster eller storebror i huset, kan et par pakker rosiner eller andet små-snacks også være en god idé, hvis de bliver utålmodige når mor sidder så længe med den ny baby
  • En bog eller et blad (måske ikke nødvendigt de første par uger, hvor du ikke kan få øjnene væk fra dit barn ❤)

Det var et par idéer fra os, til hvordan du kan planlægge amningen inden baby kommer. Har du nogle gode idéer du vil dele med os?


Nyere opslag


Indsend en kommentar