Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. - Levering kun 42 kr. - Sikker betaling med 3D Secure - 14 dages fuld returret
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. - Levering kun 42 kr. - Sikker betaling med 3D Secure - 14 dages fuld returret
Indkøbskurv 0

Hvilken amme bh skal jeg vælge?

Amme Amme bh Amning

Amme bh’er står på de fleste gravides liste over hvad de skal købe inden fødselen. Der er dog rigtig mange forskellige at vælge mellem, og ofte kan de anbefalinger du får fra veninder eller ved at læse på nettet, slet ikke passe til dine behov.

 

Mange spørger sig selv:

Skal en amme bh være med eller uden bøjler?

Skal det være i ”mormor” design, eller kan jeg vælge en af de lidt mere feminine og smarte?

Hvilken størrelse amme bh skal jeg vælge?

Hvor mange amme bh’er skal jeg have?

 

Vi har lavet en fin størrelsesguide til valg af amme bh, så er du i tvivl om størrelsen kan du finde den her-> amme bh størrelsesguide 

 

De fleste kan ikke klare sig med kun en amme bh, og vi anbefaler man har mindst 3 amme bh’er at skifte mellem. To af disse amme bh’er burde være uden bøjler, strækbare og behagelige at have på om natten, da de fleste der ammer sover med amme bh for at undgå at vågne i en seng der er gennemblødt af modermælk!

 

Dog vil vi anbefale at du nøjes med at starte ud med en enkelt amme bh de første dage som mor. Mange har glæde af en amme bh som er stretchy og behagelig, så det er så komfortabelt som muligt op til fødselen. Her anbefaler vi f.eks. Carriwells sømløse amme bh, som er meget blød og elastisk. Bh’en har en forlænger med, så i den sidste del af graviditeten hvor du er aller størst, slipper du for en bh som strammer. Du vil opleve at efter fødslen går det lynhurtigt, inden du har tabt dig igen, så det vil være en skam at have bh’er som ikke passer mere, fordi du har købt for stort og forkert ind.

 amme bh fra carriwell hvid- rigtig god amme bh

Denne amme bh fra Carriwell er en model uden bøjler eller indlæg. Find den her: amme bh carriwell

 

En uges tid efter fødslen, vil det hårde brystspræng du har oplevet, gradvis aftage. Først her anbefaler vi at du begynder at tænke på at få købt 1-2 amme bh’er mere til din garderobe.

Hvilken type du vælger, kommer helt an på hvad du har det bedst med.

Du kan godt vælge en amme bh med bøjler, især hvis du har en stor og tung barm. Du skal bare mærke efter at pasformen er god, så bøjlerne ikke klemmer i brystet. Brug dog aldrig en amme bh med bøjler om natten, for så er det stor risiko for at de kan komme til at stoppe mælketilførslen, og det kan give brystbetændelse (av!).

 

Denne model fra Carriwell, har bløde bøjler af gele, specielt udviklet til ammende mødre. Find den her: Amme bh Carriwell med gelebøjler

 

Nogle vil også gerne have en amme bh, som giver en fin form på brystet, og dækker amme indlæggene.

 Andre lægger vægt på at brystet ikke skal blottes helt når man ammer, men at det kun er den yderste del af skålen som foldes ned.

På denne blonde amme bh, er det kun den yderste del af skålen der foldes ned, så dit bryst ikke bliver helt blottet. Find den her: blonde amme bh lyserød

 

Nogle har måske taget meget vægt på, og har meget væske i kroppen, og ender med at tabe sig 20 kilo i løbet af sin barsel, så er det en dyr fornøjelse hvis alle dine amme bh’er bliver for store; så her er en amme bh med forlænger og i et strækbart materiale en god anbefaling.

En sidste anbefaling, er at mindst en af dine amme bh’er kan tåle vask på 60 grader. En amme bh skal vaskes lige som en almindelig bh, i en vaskepose, og ved lave temperaturer. Men hvis du er uheldig og får svamp på brysterne, så skal dine bh’er kogevaskes for at komme af med svampen, så sørg for at have mindst en du kan bruge såfremt det skulle ske.

 

En god amme bh ifølge Mammawear:

  • Kan åbnes og lukkes med en hånd
  • Stropperne må ikke være for smalle, jo større bryster du har; bredere skal stropperne være.
  • Din bh skal ikke glide op på ryggen.
  • Din amme bh skal støtte dine bryster.
  • Din amme bh skal ikke klemme ind nogle steder over, under, i mellem eller ved siden af brysterne.
  • Amme bh skal kunne reguleres i stropper.
  • Amme bh skal kunne reguleres i ryggen.

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar