Fragt kun 32 kr. / Fri fragt på alle ordrer over 399 kr. / Sikker betaling / 14 dages fuld returret

BLOG- MAMMAWEAR — Amning

Guide til vask af amme bh

Julie -Mammawear

Kommentarer 2 Tags Amme, Amme bh, Amning, lingeri, undertøj, vasketøj

Guide til vask af amme bh

De fleste mødre bruger en amme bh hver dag under amme perioden.

Hvor ofte man skifter amme bh, varierer lidt.

Læs gode råd til vask af dine amme bh'er her.


En god start på amningen

Julie -Mammawear

Tags Amme, Amning, Baby, Barsel

En god start på amningen
For at få amningen til at lykkes med sit første barn, er det vigtigt man på forhånd er indstillet på at det ikke altid er lige til. Men med forberedelse, og lidt gode råd i baghånden, kan du gøre din amme start lidt lettere.

Hvilken amme bh skal jeg vælge?

Julie -Mammawear

Tags Amme, Amme bh, Amning

Hvilken amme bh skal jeg vælge?
Amme bh’er står på de fleste gravides liste over hvad de skal købe inden fødselen. Der er dog rigtig mange forskellige at vælge mellem. Læs lidt mere om det her.

Hvilket ammeindlæg skal jeg vælge?

Hvilket ammeindlæg skal jeg vælge?
En mor bruger flere tusinde ammeindlæg i løbet af en barsel, hvilket både er en belastning for miljøet og pengepungen, men derfor sværger mange alligevel til papirsindlæg. for at gøre det nemt for sig selv. Men er det nemmeste nødvendigvis det bedste? Læs vores bedømmelse af de forskellige typer ammeindlæg her.

Ammekurv- tips og idéer

Julie -Mammawear

Tags Amme, Amning

Ammekurv- tips og idéer
De fleste kommende mødre nyder at forberede babys ankomst, og de bruger gerne lang tid på at planlægge indretning og praktiske detaljer til deres baby. Der "bygges reder", pakkes sygehustaske (og pakkes gerne om igen 2-3 gange inden man er sikker på indholdet er helt optimalt), bestilles baby-prøvepakker, købes bleer, indrettes pusleplads og badeplads, fyldes op i fryser med mad og hjemmebag til barselsbesøg osv. Det mange glemmer, er at forberede til sig selv, forberede at de skal bruge mange timer i døgnet, de næste mange måneder, på at amme sit barn. Her er et par tips og gode idéer, til dig der er gravid og har lidt tid i overskud til at forberede din nye moder-tilværelse ❤
  • 1
  • 2
x

x