Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. - Levering kun 42 kr. - Sikker betaling med 3D Secure - 14 dages fuld returret
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. - Levering kun 42 kr. - Sikker betaling med 3D Secure - 14 dages fuld returret
Indkøbskurv 0

Sponsorat/bloggere

Er du blogger og vil du blogge om Mammawears produkter?

 

Hos Mammawear elsker vi at læse blogs, der indeholder tips og tanker om graviditet, amning, barsel, fødsel, opskrifter på lækre alkoholfrie drinks, smukke billeder af gravide maver og flot indrettede børne værelser.

Vi synes også det er rigtig fedt når nogle vil skrive om vores amme bh'er, badetøj, ammeindlæg eller andre produkter, på deres blog, Instagram, Facebook eller Youtube kanal!

Du kan frit gøre brug af vores billeder og beskrivelser, hvis du har købt en vare du er glad for, og vil fortælle om det til dine følgere. Eneste kriterie hvis du gør brug af vores tekst eller billeder, er at du linker til www.mammawear.dk eller linker til en af vores SoMe kanaler. 

Konkurrencer eller test af vores produkter

Vil du gerne lave give away's til dine følgere, eller teste en af vores amme bh'er, graviditets badetøj eller andet? Så kontakt os gerne om din idé, så kan vi tage en dialog om det vil være interessant for Mammawear at sponsorere.

Krav til dig

Vi har ingen krav til antal følgere eller læsere af din blog. Vi vurderer fra gang til gang om et samarbejde har interesse for os. Om du er en erfaren blogger som skal til at skrive om graviditet, amning, fødsel mv. for første gang, eller om du er "ny" men måske rigtig god til tekst og billeder, hører vi gerne fra dig.

Da vi får mange henvendelser, vil vi rigtig gerne have at din henvendelse indeholder link til din blog og SoMe kanaler, lidt statistik som antal følgere/læsere/subscribers, lidt om dig og din baggrund for at blogge og hvad du blogger om, hvad kunne du tænke dig at vores samarbejde skal gå ud på.

Alle henvendelser der ikke indeholder en beskrivelse af dig og din blog/kanal, vil ikke blive besvaret.

Alle henvendelser skal sendes til: mail@mammawear.dk