Vi holder sommerferie til og med den 5. august. Ingen ordrer afsendes i lukkeperioden.

Persondata


Dine personoplysninger

Mammawear indsamler dine personoplysninger af forskellige årsager.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at vi må registrere din e-mail adresse,så vi kan sende dig nyhedsbrev.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. 

Personoplysninger ved bestilling

For at du kan indgå en aftale med www.mammawear.dk, og gennemføre et køb, må du lade dig registrere med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Størrelse
  • Der registreres IP adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og din IP adresse for at forhindre svindel.

Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik, når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Personoplysninger ved brug af hjemmesiden

Når du besøger www.mammawear.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere din brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud. 

 

Deling af dine personoplysninger

Dine persondata deles med eksterne samarbejdspartnere, kun i det omfang der er nødvendigt for at kunne levere dine varer, eller forbedre brugeroplevelsen af vores hjemmeside. 

Alle samarbejdspartnere behandler jeres personoplysninger fortroligt, og iflg. skriftlig aftale om persondatabehandling.

Persondata deles med Pakkelabels.dk, for at kunne oprette forsendelse af dine varer. 

Persondata registreres i Regnskabsprogrammet Dinero, for at kunne bogføre dit køb.

Persondata deles med diverse IT samarbejdspartnere, for at kunne have en online shoppingløsning og bestillingsmodul:

Webshop løsningen Shopify har adgang til dine persondata, for at købet kan gennemføres.

Stripe betalingsløsning.

Mail Chimp

Trustpilot

Som registreret hos www.mammawear.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mammawear via e-mail mail@mammawear.dk.

I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer af websteder, som du besøger. De er almindeligt anvendt med henblik på at få hjemmesider til at fungere eller arbejde mere effektivt, samt til at levere webtjenester og funktionaliteter til brugerne.

På www.mammawear.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.